Concept

 

WERELDRESTAURANT GENIETEN EN ZO, onbeperkt genieten en drinken voor een vaste bedrag!
Wereldrestaurant Genieten en Zo is één van de grootste wereldkeukens van Nederland. Wij Bieden onbeperkt eten en drinken met bier en wijn inbegrepen tegen een vaste prijs aan. Genieten voor een vaste bedrag inclusief frisdrank, bier, wijn, koffie & thee en luxe desserts. U kunt de smaken uit de verschillende keukens van de wereld proeven in slechts één avond! Met gerechten uit China, Japan, Indonesië, Thailand, Italië, Frankrijk, Nederland, Europa en Zuid Amerika.

Met het All-in-diner betaalt u niet per gerecht of per drankje, maar voor de tijdsduur van uw verblijf. U betaalt vooraf het door u aangegeven arrangement van 2,5 uur of 3 uur. Binnen deze tijd kunt u onbeperkt eten en drinken, echter om de prijs-kwaliteitsverhouding vriendelijke te kunnen houden, zullen wij bij verspilling extra kosten in rekening brengen.

icon_check_in-1.png

Check in

Meld u bij de receptie als uw gezelschap compleet is en kies uw gewenste arrangement.

Betaling

Bij ons betaalt u de rekening vooraf en in 1 keer.

All in belevenis

Beleef het All-in concept en geniet van het ruime assortiment van eten en drinken.

icon_check_uit_genieten.png

Check uit

Als u klaar bent met eten en u wilt ons restaurant verlaten, vergeet niet uw tafelkaartje mee te nemen en meld u bij de receptie af, zodat wij weten dat de tafel is vrij gekomen.

Extra lang na tafelen?

Wilt u langer blijven dan uw aangegeven arrangement/ tijdsduur? dan kunt U verlengen als uw tafel nog beschikbaar is. U betaalt per 30 minuten € 3,- per volwassenen en € 1,- extra per kind.

Zelfbediening

Alle eten, frisdrank, luxe dessert, ijs, koffie & thee, bier en wijn zijn inbegrepen. Alcoholische drank kunt u bij de bartender bestellen en ophalen bij de bar uitgifte. 

 

Muntsysteem

Alle sterk gedistilleerd drank en speciaal bieren moet apart betaalt worden met munten, u kunt munten aanschaffen bij de receptie. 

Overgebleven drankmunten kunt u bewaren voor de volgende bezoek, deze kunnen niet in gewisseld worden voor contant geld.

Verspilling

Om de prijskwaliteitverhouding vriendelijk te kunnen houden, zullen wij bij verspilling van eten en drinken extra kosten in rekening brengen.

Alcoholbeleid

Vanwege strenge regels van gemeente Leiderdorp, hanteren wij strikt beleid van NIXX <18 en iedereen onder de 25 jaar moeten zich legitimeren om alcoholische drank te bestellen. (vergeet niet uw ID mee te nemen indien u alcoholische drank wenst te bestellen)

Bedrijfsevenement

Heeft u een bedrijfsevenement, teambuilding, feest of een bijeenkomst? Wereldrestaurant Atlantis Gouda heeft aparte ruimtes waarbij u met uw gezelschap uw evenement kunt organiseren. Neem hiervoor contact met ons op 071-737 05 09

Reserveren

Wij verzoeken u reserveringen te plaatsen via de website, e-mail: reservering@genietenenzo.nl of telefonisch (na 12:00 uur) 071-737 05 09

Klachten

Ondanks dat wij uiterst ons best doen om al onze klanten het beste van dienst te zijn, kan het een keer voorkomen dat de avond niet geheel naar uw wens is verlopen. Wij verzoeken u in dit geval uw ontevredenheid op de avond zelf bij onze manager aan te geven. Op deze manier kunnen wij wellicht direct een oplossing voor u vinden. Helaas kunnen wij niets meer voor u betekenen als de klacht achteraf bij ons ingediend wordt.